A MÁV-nál már vasárnap tudták, hogy hétfőn nem indul el két jászkunsági járat

Megosztás

Amikor már a tervezett indulási idő előtt 7-8 órával a társaság figyelmeztet, hogy a szerelvény helyett pótlóbusz viszi az utasokat, ott nehéz váratlanul kialakult helyzetről beszélni. Szolnok ismét érintett volt. Egy másik problémában pedig Cegléd.

Az ég kék, a fű zöld, a MÁV-nál pedig napról napra kimaradnak, leállnak járatok, nem kevés alkalommal azért, mert műszaki meghibásodás történik. A Mávinform munkatársa az elmúlt bő egy napban ismét jócskán kitett magáért, sok dolga volt a közleményekkel.

Vasárnap este 21 óra előtt már ezt olvashattuk. “Február 5-én, hétfőn a Jászapátiból Vámosgyörkre 4:02-kor és a Vámosgyörkről Szolnokra 5:29-kor induló személyvonat (35719, 35720) helyett pótlóbusz közlekedik.” Előre tudták? Akkor mi volt az oka? (azt nem közölték)

Késő délelőtt jött a folytatás. “A Nyugati pályaudvarról 10 órakor Ceglédre elindult Z50-es vonat (2814) járműhiba miatt csak Pilisig közlekedett. Utasai a Debrecenbe tartó Cívis InterRégióval (IR 6092) utazhatnak tovább, mely ezért Pilis és Cegléd között minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Ceglédtől várhatóan 15 perc késéssel közlekedik tovább Debrecen felé.” A megszokottakhoz képest egészen nyugis nap volt ez a MÁV-nál, pedig még erős szél is nehezíti a közlekedést.

Kapcsolódó cikkek